Testul TOEIC Listening and Reading măsoară capacitatea de înțelegere și citire a limbii engleze cotidiene, necesară pentru a lucra într-un mediu internațional. Întrebările acestui test simulează situații reale de viață care sunt relevante unui loc de muncă global. TOEIC Score oferă un feedback semnificativ în ceea ce privește punctele tari și punctele slabe ale candidatului la test, precum și o descriere a aptitudinilor tipice celor care dau testul la niveluri diferite de cunoaștere a limbii engleze.

Format test TOEIC pentru Listening &Reading

Testul TOEIC este un test grilă, cu durata de 2 ore, care constă în 200 de întrebări împărțite în 2 secțiuni:

Secțiunea Ascultare: Aceasta testează cât de bine înțelegeți limba engleză vorbită. Este formată din patru părți și conține 100 de întrebări ascultate pe CD. Va trebui să dați răspunsuri la o diversitate de afirmații, întrebări, conversații și discursuri înregistrate în engleză. Timp alocat: aproximativ 45 de minute.

Secțiunea Citire: Aceasta are trei părți și testează cât de bine înțelegeti engleza scrisă. Veți citi o varietate de materiale și veți răspunde, în ritmul dumneavoastră, la 100 de întrebări bazate pe conținutul materialelor citite.

Timp alocat: 75 de minute.

Cursuri companii | Cursuri persoane juridice | Cursuri persoane fizice | Cursuri studenți  0721.726.860 office@ecurs.ro

Acreditări

Test Toeic limba engleza
Autorizare invatamant limba engleza

Solicitați oferta prin completarea formularului

Completați formularul de mai jos sau trimiteți cererea la office@ecurs.ro.