Testul TOEIC reprezintă o evaluare corectă și validă a abilităților de ascultare, citire, vorbire și scriere a limbii engleze. Cu 7 milioane de teste administrate în fiecare an, testele TOEIC sunt cele mai folosite în intreaga lume.

Testul TOEIC Speaking and Writing completează testul TOEIC Listening and Reading, oferind o evaluare directă a abilităților de vorbire și scriere. TOEIC Speaking and Writing, împreuna cu TOEIC Listening and Reading oferă candidaților și celor care țintesc un anumit scor, o vedere cuprinzătoare a aptitudinilor de limba engleză ale candidatului. Aceste teste sunt, împreună, un instrument complet de evaluare a celor patru abilități de comunicare în limba engleză.

Angajatori din toată lumea apelează la testul TOEIC pentru a stabili nivelul de cunoaștere al limbii engleze de către angajații săi, pentru o comunicare eficientă dincolo de granițe și de culturi, atât în relația cu clienții, cât și cu colegii.

Procedurile de testare sunt standardizate și securizate, la fel și procesarea scorului (TOEIC Score):

  • testul oferă un rezultat precis și de încredere pentru angajatori;
  • întrebările testului sunt bazate pe situații reale de viață și de la serviciu;
  • rezultatul testului rămâne corect și comparabil în cazul schimbării locului de muncă;
  • testul are recunoaștere internațională;
  • abilitățile testate sunt relevante pentru mediul de afaceri (nu există secțiune de gramatică);
  • testul se adresează mediului de afaceri și atestă abilitățile valabile în toate domeniile;
  • rezultate sunt rapide (7-15 zile) și obiective;
  • interpretarea rezultatului se face pe baza abilităților dobândite (afirmații CAN-DO);
  • nu există „eșec”, doar scor mare sau mic.

Valabilitate atestat limba engleză TOEIC: 2 ani.

Format Test TOEIC Speaking

Testul TOEIC Speaking este menit să măsoare abilitatea unei persoane de a comunica în limba engleză în situații cotidiene și în context profesional. Testul este compus din unsprezece sarcini și durează aproximativ douăzeci de minute pentru a fi parcurse. Gama de abilități în rândul candidaților care dau testul TOEIC Speaking este amplă: atât vorbitori foarte buni, cât și vorbitori cu abilități limitate pot da acest test. El este menit să furnizeze informații legate de abilitatea lingvistică a vorbitorilor aflați la diferite niveluri de competență în limba engleză.

Format Test TOEIC Writing

Testul TOEIC Writing este menit să măsoare capacitatea de a folosi limba engleză scrisă, de a îndeplini sarcini de comunicare tipice activităților cotidiene și ale unui loc de muncă internațional. Testul este compus din opt sarcini și durează aproximativ o oră pentru a fi parcurse. La fel ca și în cazul testului TOEIC Speaking, gama de abilități de limba engleză, în rândul cursanților care vor da testul se așteaptă a fi amplă. Testul este special conceput să furnizeze informații folositoare legate de candidații testați, aflați la diferite niveluri de competență în limba engleză.

Cursuri companii | Cursuri persoane juridice | Cursuri persoane fizice | Cursuri studenți  0721.726.860 office@ecurs.ro

Acreditări

Test Toeic limba engleza
Autorizare invatamant limba engleza

Solicitați oferta prin completarea formularului

Completați formularul de mai jos sau trimiteți cererea la office@ecurs.ro.